Locatie Hotel Zuiderduin

Egmond aan zee

Storingen en support

Volg de instructies op het laadpunt om te laden.

Laadsessie start niet

Storingen worden in de meeste gevallen veroorzaakt doordat de kabel niet goed is aangesloten. Vraag de gast om de kabel opnieuw aan te sluiten en dit keer extra goed te kijken of de stekker zowel aan de kant van de auto als aan de kant van de laadpaal volledig is ingeplugd. Daarna moet de gast opnieuw zijn laadpas voor de lezer houden om de sessie te starten.

Kabel vast

Heel soms komt het voor dat de lader de kabel niet loslaat. Vaak heeft de gast dan eerst aan de stekker getrokken en daarna ontgrendeld door de laadpas ervoor te houden. In de meeste gevallen is dit opgelost als de gast de stekker even aanduwt en dan opnieuw ontgrendeld.

Laadpassen

In sommige gevallen is de geldigheid van de laadpas het probleem. Berijders van een elektrische auto hebben in de regel zelf een laadpas. FIMIH accepteert laadpassen van meer dan 250 laadpasaanbieders in Europa. Dit zijn bijna alle Nederlandse partijen en 95% van de Europese partijen. Als de gast geen geldige laadpas heeft dan kan hij niet laden. Dit is tussen de gast en zijn of haar laadpasaanbieder. Dit kunnen wij niet oplossen.

Tarieven

Wij berekenen op deze locatie naast het laadtarief per kWh ook een parkeertarief per uur. Het kan zijn dat je laadpasdienstverlener andere tarieven hanteert in de afrekening naar jou.

Wij vragen je om je auto te verplaatsen als deze volgeladen is.

Laadtarief:
€ 0,42 per kWh incl. BTW

Parkeertarief:
€ 2,18 per uur incl. BTW