Kopen of gratis

Kopen of laden zonder te investeren? Het kan allebei bij FIMIH. Benieuwd? Klik hier om een gesprek in te plannen.

Kopen

Als je je laadoplossing van ons koopt ben je zelf volledig eigenaar. Zo profiteer je van alle opbrengsten en kostenbesparingen.

Dat betekent natuurlijk niet dat we je aan je lot overlaten. Wij helpen je om alles uit je systeem te halen: tijdens de ontwerpfase – waarin we uitgebreid onderzoek doen naar de voor jou optimale laadoplossing, tijdens de realisatie, maar ook tijdens het gebruik staan we je bij met technische en commerciële ondersteuning. Ook kunnen we je helpen met het aanvragen van subsidies.

Benieuwd hoe we jou verder kunnen helpen? Laat hier je telefoonnummer achter en we bellen je zo snel mogelijk terug.

Laden zonder investeren

Op sommige plekken kunnen wij gratis jouw laadinfrastructuur aanleggen. Jij kunt investeren in je core business, terwijl wij investeren in jouw laadpalen, zonnepanelen en batterijen. De gebruiker rekent met ons af per kWh.

Zo kun je jouw werknemers of bezoekers laadpalen op duurzame energie bieden, zonder dat je daarvoor zelf moeite hoeft te doen of in de buidel hoeft te tasten.

In sommige gevallen betalen we jou zelfs voor het gebruik van je locatie. Wil je weten of een gratis laadinfrastructuur bij jou mogelijk is? Plan dan nu een kennismaking in.

Op zoek naar een laadplein op jouw locatie?
Vraag een offerte aan.

Toelichting: geef ons direct een zo compleet mogelijk beeld en upload bij stap 2 de gevraagde documenten. (niet verplicht).
Upload een situatieschets
Upload een foto van de meterkast/aansluitpunt
Upload een factuur van de netbeheerder voor de hoofdaansluiting

Overige vragen?

Mail of bel ons:

FIMIH Energy Solutions B.V.

Berenkoog 35
1822 BH Alkmaar

divese auto's aan de lader op het laadplein