Openbare locaties

Ook bij de hockeyclub, de bibliotheek, en bij onze mooie Hollandse duinen (om maar een paar plekken te noemen) raakt de elektrische rijder steeds verder uit de minderheid. Het zou voor je bezoekers toch fijn zijn om na een dagje spelen in de duinen nog naar huis te kunnen rijden. Overnachten in de duinen is immers verboden.

Daarom willen steeds meer beheerders van openbare parkeerplekken laadplekken aanbieden. FIMIH helpt daarbij. Wij onderzoeken de huidige laadbehoefte en voorspellen hoe deze zich in de toekomst zal ontwikkelen. In combinatie met de ruimtelijke en financiële mogelijkheden ontwerpen wij een optimale laadinfrastructuur: laadpalen, zonnepanelen en/of batterijen.

Liever niet investeren? Geen probleem. Op veel plekken kunnen wij gratis jouw ideale laadoplossing ontwikkelen, waarbij wij zelf direct afrekenen met de gebruiker. Zo bied je wel een gastvrije parkeergelegenheid, maar hoef je daar zelf vrij weinig voor te doen (en voor te betalen).

De beste laadoplossing voor openbare locaties

Kopen of gratis?

Kopen of laden zonder te investeren? Het kan allebei bij FIMIH.
Benieuwd? Klik hier om een gesprek in te plannen.

Kopen

De palen, panelen en batterijen worden jouw eigendom. Maar wij blijven nog steeds betrokken hoor: met het FIMIH beheerportaal worden laadsessies en stroomkosten verrekend, en support (op afstand) is altijd tot je beschikking! Lees meer

Laden zonder investeren

Wij investeren graag in jouw laadinfrastructuur, zodat jij dit niet hoeft te doen. Je hoeft alleen de parkeerplaats beschikbaar te stellen, wij regelen de rest. FIMIH blijft eigenaar van de laadinfrastructuur. Jij en je bezoekers betalen slechts een bedrag per kWh. Lees meer

Voordelen voor jou

Gratis laadinfrastructuur

Wel laadpalen, geen investering, geen administratieve lasten, geen gedoe. FIMIH neemt het ontwerpen en realiseren van jouw laadinfrastructuur voor zijn rekening. Letterlijk en figuurlijk.

24/7 helpdesk

Onze helpdesk en storingsdienst staan altijd paraat. Het is onze plicht ervoor te zorgen dat jouw wagens – en die van je bezoekers – nooit stil komen te staan.

Specialist in complexe laadoplossingen

Als de projecten groter en complexer worden, dan begint het bij ons echt te kriebelen. Voor iedere situatie, of het nou ruimtegebrek, financiële obstakels of beperkte netcapaciteit is, wij weten - met ons team vol technische, financiële, juridische en commerciële kennis – altijd een passende oplossing te vinden.

Onze laadoplossingen

Ons doel is om jouw energieproductie, -opslag en -gebruik optimaal op elkaar af te stemmen. Daarom biedt FIMIH niet alleen laadpalen maar een totaalpakket aan palen, pleinen, panelen en opslag. Van de beste kwaliteit die er op de markt te vinden is.

Laadplein

Met een laadplein bied je meer gebruikers een laadplek en maak je optimaal gebruik van de ruimte. We maken slimmer gebruik van de beschikbare hoeveelheid energie, afgestemd op de rijbehoefte van gebruikers. Lees meer

Snelladen

Snel weer de weg op? FIMIH biedt snellaadoplossingen tot meer dan 300kW. Handig voor doorstroomlocaties, voor de logistieke sector of als er gewoon veel gereden wordt. Lees meer

Batterijen

Haal meer uit je netaansluiting en rij zoveel mogelijk op je zelfgeproduceerde energie door overschotten op te slaan en later te gebruiken. Lees meer

Op zoek naar een laadplein op jouw locatie?
Vraag een offerte aan.

Toelichting: geef ons direct een zo compleet mogelijk beeld en upload bij stap 2 de gevraagde documenten. (niet verplicht).
Upload een situatieschets
Upload een foto van de meterkast/aansluitpunt
Upload een factuur van de netbeheerder voor de hoofdaansluiting

Overige vragen?

Mail of bel ons:

FIMIH Energy Solutions B.V.

Berenkoog 35
1822 BH Alkmaar

divese auto's aan de lader op het laadplein