Zakelijke laadoplossingen op maat

Onze laadoplossingen zijn geschikt voor iedereen. We leveren namelijk altijd maatwerk. Jouw type onderneming, je doelen en ambities en je ruimtelijke en financiële situatie bepalen welke oplossing het best past. Het is onze taak om een zo optimaal mogelijk plan voor jou te maken.

Een kantoorpand waar werknemers ’s ochtends heen rijden en ’s avonds weer vertrekken heeft natuurlijk heel andere laadbehoeftes dan bijvoorbeeld een logistiek bedrijf of een zorginstelling waar gedurende de dag af en aan gereden wordt. Ook voor VVE’s en woongebouwen hebben wij oplossingen.

Zo kun jij lekker blijven focussen op je bedrijfsvoering, dan nemen wij de zorg voor jouw transitie naar duurzame mobiliteit uit handen. Zodat jij, je werknemers en je bezoekers groen kunnen rijden.

Voor wie?

Voor iedereen! Omdat wij maatwerk bieden, ontwerpen wij voor iedere sector de beste maatoplossing.
Voor jou, je werknemers én je bezoekers. We geven een aantal voorbeelden:

Waarom FIMIH

Fix It Make It Happen
FIMIH staat voor Fix It Make It Happen. Dat is onze mindset. Het maakt niet uit tegen welke uitdagingen we aanlopen: we fixen het. Geen uitzonderingen. Daarom hebben we alle nodige expertise in huis: technisch, financieel, juridisch en commercieel. En alle nodige producten: laadpalen, snelladers, zonnepanelen én batterijen. Ohja, en we want to Make It Happen. De energietransitie bedoelen we. Doe je mee?

Klaar voor morgen
Gisteren werd de elektrische auto geïntroduceerd, vandaag de waterstofauto en morgen rij je op je eigen GFT. Bij wijze van spreken. Feit is dat de wereld snel verandert. Wij houden alle maatschappelijke en technische ontwikkelingen bij met volle energie (letterlijk en figuurlijk) en bieden jou de meest toekomstbestendige oplossingen.

Jouw ambitie centraal
Wat wil jij? Die vraag staat centraal. Heb je klimaatdoelen, wil je kosten reduceren, om hoeveel wagens gaat het nu en in de toekomst, wil je op eigen zonne-energie laden? We kijken ook naar je ruimtelijke én financiële mogelijkheden: is het voor jouw portemonnee het handigst om je laadoplossing te kopen of gratis door ons te laten plaatsen?

Wil je ons beter leren kennen? Bel gerust: 075 207 3019

Onze laadoplossingen

Ons doel is om jouw energieproductie, -opslag en -gebruik optimaal op elkaar af te stemmen. Daarom biedt FIMIH niet alleen laadpalen maar een totaalpakket aan palen, pleinen, panelen en opslag. Van de beste kwaliteit die er op de markt te vinden is.

Laadplein

Met een laadplein bied je meer gebruikers een laadplek en maak je optimaal gebruik van de ruimte. We maken slimmer gebruik van de beschikbare hoeveelheid energie, afgestemd op de rijbehoefte van gebruikers. Lees meer

Snelladen

Snel weer de weg op? FIMIH biedt snellaadoplossingen tot meer dan 300kW. Handig voor doorstroomlocaties, voor de logistieke sector of als er gewoon veel gereden wordt. Lees meer

Batterijen

Haal meer uit je netaansluiting en rij zoveel mogelijk op je zelfgeproduceerde energie door overschotten op te slaan en later te gebruiken. Lees meer

Op zoek naar een laadpaal voor jouw bedrijf?