Zorg

Mobiliteit is in de zorg heel belangrijk: je wilt als zorgmedewerker ter plekke kunnen zijn wanneer je nodig bent, en je wilt bezoekers maximaal faciliteren. Op basis van bezoekersgedrag, diensttijden en reistijden van medewerkers ontwerpen we samen de beste laadoplossing.

Omdat mobiliteit geen kerntaak is in de zorg wil FIMIH jou zoveel mogelijk ontlasten. Wij kunnen jouw laadinfrastructuur daarom gratis leveren en rekenen af met de gebruiker. Zo nemen wij de zorg voor verduurzaming uit handen en kun jij focussen op de zorg voor mensen. Doen wij waar wij goed in zijn, en jij waar jij goed in bent.

Wil je nog een stapje verder gaan – en de wereld én je portemonnee een plezier doen – dan kunnen wij je ook helpen met zonnepanelen, solar carports en batterijen. In een vrijblijvend adviesgesprek onderzoeken we wat voor jou de meest optimale oplossing is.

De beste laadoplossing voor in de zorg

Brochure Zorg FIMIH

Kopen of gratis?

Kopen of laden zonder te investeren? Het kan allebei bij FIMIH.
Benieuwd? Klik hier om een gesprek in te plannen.

Kopen

De palen, panelen en batterijen worden jouw eigendom. Maar wij blijven nog steeds betrokken hoor: met het FIMIH beheerportaal worden laadsessies en stroomkosten verrekend, en support (op afstand) is altijd tot je beschikking! Lees meer

Laden zonder investeren

Wij investeren graag in jouw laadinfrastructuur, zodat jij dit niet hoeft te doen. Je hoeft alleen de parkeerplaats beschikbaar te stellen, wij regelen de rest. FIMIH blijft eigenaar van de laadinfrastructuur. Jij en je bezoekers betalen slechts een bedrag per kWh. Lees meer

Voordelen voor jou

Gratis laadinfrastructuur

Wel laadpalen, geen investering, geen administratieve lasten, geen gedoe. FIMIH neemt het ontwerpen en realiseren van jouw laadinfrastructuur voor zijn rekening. Letterlijk en figuurlijk.

24/7 helpdesk

Onze helpdesk en storingsdienst staan altijd paraat. Het is onze plicht ervoor te zorgen dat jouw wagens – en die van je bezoekers – nooit stil komen te staan.

Installatie tijdens daluren

Je wilt je bezoekers en personeel natuurlijk zo min mogelijk tot last zijn. We voeren de installatie van jouw laadinfrastructuur daarom op de meest rustige momenten uit.

Onze laadoplossingen

Ons doel is om jouw energieproductie, -opslag en -gebruik optimaal op elkaar af te stemmen. Daarom biedt FIMIH niet alleen laadpalen maar een totaalpakket aan palen, pleinen, panelen en opslag. Van de beste kwaliteit die er op de markt te vinden is.

Laadplein

Met een laadplein bied je meer gebruikers een laadplek en maak je optimaal gebruik van de ruimte. We maken slimmer gebruik van de beschikbare hoeveelheid energie, afgestemd op de rijbehoefte van gebruikers. Lees meer

Snelladen

Snel weer de weg op? FIMIH biedt snellaadoplossingen tot meer dan 300kW. Handig voor doorstroomlocaties, voor de logistieke sector of als er gewoon veel gereden wordt. Lees meer

Batterijen

Haal meer uit je netaansluiting en rij zoveel mogelijk op je zelfgeproduceerde energie door overschotten op te slaan en later te gebruiken. Lees meer

Op zoek naar een laadplein op jouw locatie?
Vraag een offerte aan.

Toelichting: geef ons direct een zo compleet mogelijk beeld en upload bij stap 2 de gevraagde documenten. (niet verplicht).
Upload een situatieschets
Upload een foto van de meterkast/aansluitpunt
Upload een factuur van de netbeheerder voor de hoofdaansluiting

Overige vragen?

Mail of bel ons:

FIMIH Energy Solutions B.V.

Berenkoog 35
1822 BH Alkmaar

divese auto's aan de lader op het laadplein