Bedrijfslocaties

Het is mooi om te zien dat de elektrische auto steeds populairder wordt. Jij ziet het vast en zeker ook bij je bezoekers en werknemers. Misschien stimuleer je zelfs actief elektrisch rijden bij je personeel. Goed bezig! Hoe dan ook: laden bij bedrijfslocaties wordt steeds belangrijker.

Door de huidige laadbehoefte te bekijken en de verwachte toekomstige groei te onderzoeken, ontwerpen we de optimale omvang van jouw laadinfrastructuur. Inclusief de benodigde hoeveelheid zonnepanelen, als je dat wilt.

Heb je al zonnepanelen? Dan kunnen wij een slimme koppeling met je laadpalen maken. Zo rij je zoveel mogelijk op je eigen zonne-energie. Want dat is voordeliger dan terugleveren aan het net. Goed voor jou, goed voor het klimaat.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op!

De beste laadoplossing voor bedrijfslocaties

Kopen of gratis?

Kopen of laden zonder te investeren? Het kan allebei bij FIMIH.
Benieuwd? Klik hier om een gesprek in te plannen.

Kopen

De palen, panelen en batterijen worden jouw eigendom. Maar wij blijven nog steeds betrokken hoor: met het FIMIH beheerportaal worden laadsessies en stroomkosten verrekend, en support (op afstand) is altijd tot je beschikking! Lees meer

Laden zonder investeren

Wij investeren graag in jouw laadinfrastructuur, zodat jij dit niet hoeft te doen. Je hoeft alleen de parkeerplaats beschikbaar te stellen, wij regelen de rest. FIMIH blijft eigenaar van de laadinfrastructuur. Jij en je bezoekers betalen slechts een bedrag per kWh. Lees meer

Voordelen voor jou

Juiste laadsnelheid?

Heb je werknemers die ‘s ochtends aankomen en ’s avonds weer vertrekken, dan volstaat een gangbaar laadvermogen tot 22kW. Heb je daarnaast ook wagens die af en aan rijden, dan is er ook behoefte aan snelladers. Wij ontwerpen de optimale combinatie van gangbare laadpalen en snelladers voor je.

Minimale laadkosten

Wij begrijpen dat mobiliteit een belangrijke kostenpost is voor veel bedrijven. Door een slimme combinatie van laadpalen, zonnepanelen en batterijen te bieden, realiseren we een systeem met zo laag mogelijke investerings- én laadkosten. Want verduurzamen is nóg leuker als het een kostenbesparing oplevert, toch?

24/7 helpdesk

Onze helpdesk en storingsdienst staan altijd paraat. Het is onze plicht ervoor te zorgen dat jouw wagens nooit stil komen te staan.

Onze laadoplossingen

Ons doel is om jouw energieproductie, -opslag en -gebruik optimaal op elkaar af te stemmen. Daarom biedt FIMIH niet alleen laadpalen maar een totaalpakket aan palen, pleinen, panelen en opslag. Van de beste kwaliteit die er op de markt te vinden is.

Laadplein

Met een laadplein bied je meer gebruikers een laadplek en maak je optimaal gebruik van de ruimte. We maken slimmer gebruik van de beschikbare hoeveelheid energie, afgestemd op de rijbehoefte van gebruikers. Lees meer

Snelladen

Snel weer de weg op? FIMIH biedt snellaadoplossingen tot meer dan 300kW. Handig voor doorstroomlocaties, voor de logistieke sector of als er gewoon veel gereden wordt. Lees meer

Batterijen

Haal meer uit je netaansluiting en rij zoveel mogelijk op je zelfgeproduceerde energie door overschotten op te slaan en later te gebruiken. Lees meer

Op zoek naar een laadplein op jouw locatie?
Vraag een offerte aan.

Toelichting: geef ons direct een zo compleet mogelijk beeld en upload bij stap 2 de gevraagde documenten. (niet verplicht).
Upload een situatieschets
Upload een foto van de meterkast/aansluitpunt
Upload een factuur van de netbeheerder voor de hoofdaansluiting

Overige vragen?

Mail of bel ons:

FIMIH Energy Solutions B.V.

Berenkoog 35
1822 BH Alkmaar

divese auto's aan de lader op het laadplein