Automotive

Gisteren werd de elektrische auto geïntroduceerd, vandaag de waterstofauto en morgen rij je op je eigen GFT. Bij wijze van spreken. Feit is dat de autobranche snel verandert. Als autoleverancier wil je jouw klanten het beste kunnen bieden van wat er op dit moment op de markt is. En dat beste, dat is FIMIH.

Wij maken jouw propositie compleet door laadoplossingen bij klanten thuis of – bij zakelijke klanten – op het werk te leveren. Laadpleinen, zonnepanelen en batterijen. Zo is de klant verzekerd van een totaalpakket: elektrische wagen en laadinfrastructuur. Kiezen voor elektrisch wordt zo nog laagdrempeliger. En dat is goed voor jouw sales. Win voor jou, win voor je klanten, win voor de wereld.

Oh trouwens, wij verzorgen de volledige afhandeling van het realiseren en factureren van de laadinfrastructuur direct met de klant: jij hebt er geen omkijken naar.

De beste laadoplossing in de automotive

Brochure Automotive FIMIH

Kopen of gratis?

Kopen of laden zonder te investeren? Het kan allebei bij FIMIH.
Benieuwd? Klik hier om een gesprek in te plannen.

Kopen

De palen, panelen en batterijen worden jouw eigendom. Maar wij blijven nog steeds betrokken hoor: met het FIMIH beheerportaal worden laadsessies en stroomkosten verrekend, en support (op afstand) is altijd tot je beschikking! Lees meer

Laden zonder investeren

Wij investeren graag in jouw laadinfrastructuur, zodat jij dit niet hoeft te doen. Je hoeft alleen de parkeerplaats beschikbaar te stellen, wij regelen de rest. FIMIH blijft eigenaar van de laadinfrastructuur. Jij en je bezoekers betalen slechts een bedrag per kWh. Lees meer

Voordelen voor jou

Klanttevredenheid staat op één

Jouw prioriteit is onze prioriteit: klanttevredenheid. Al onze monteurs zijn gecertificeerd. Je bent dus verzekerd van een professionele installatie die voldoet aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen. Bovendien meten we klanttevredenheid en rapporteren die aan jou. Zo weet je dat we altijd voldoen aan jouw hoge standaarden.

Gescheiden facturen

Wij kunnen de laadpaal, installatie en eventuele extra opties naar wens separaat factureren aan de gebruiker, werkgever of leasemaatschappij. Ook bieden wij de laadpaal zelf in een leasevorm aan.

Installatie binnen twee weken

Nadat wij een ‘go’ krijgen, staat de laadpaal binnen twee weken. Zo lukt het ons vrijwel altijd om de laadinfrastructuur gereed te hebben nog voordat de aangekochte auto arriveert.

Onze laadoplossingen

Ons doel is om jouw energieproductie, -opslag en -gebruik optimaal op elkaar af te stemmen. Daarom biedt FIMIH niet alleen laadpalen maar een totaalpakket aan palen, pleinen, panelen en opslag. Van de beste kwaliteit die er op de markt te vinden is.

Laadplein

Met een laadplein bied je meer gebruikers een laadplek en maak je optimaal gebruik van de ruimte. We maken slimmer gebruik van de beschikbare hoeveelheid energie, afgestemd op de rijbehoefte van gebruikers. Lees meer

Snelladen

Snel weer de weg op? FIMIH biedt snellaadoplossingen tot meer dan 300kW. Handig voor doorstroomlocaties, voor de logistieke sector of als er gewoon veel gereden wordt. Lees meer

Batterijen

Haal meer uit je netaansluiting en rij zoveel mogelijk op je zelfgeproduceerde energie door overschotten op te slaan en later te gebruiken. Lees meer

Op zoek naar een laadplein op jouw locatie?
Vraag een offerte aan.

Toelichting: geef ons direct een zo compleet mogelijk beeld en upload bij stap 2 de gevraagde documenten. (niet verplicht).
Upload een situatieschets
Upload een foto van de meterkast/aansluitpunt
Upload een factuur van de netbeheerder voor de hoofdaansluiting

Overige vragen?

Mail of bel ons:

FIMIH Energy Solutions B.V.

Berenkoog 35
1822 BH Alkmaar

divese auto's aan de lader op het laadplein