FIMIH PRO oplader
Slim laden

De FIMIH PRO Lader is nu voor iedereen beschikbaar

De elektrische auto is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Zowel zakelijk als particulier stijgt het aandeel EV’s in rap tempo. Vanaf 2025 wil het kabinet zakelijk elektrisch leasen zelfs verplichten. Wie elektrisch rijdt – of wie gasten of werknemers verwelkomt die elektrisch rijden – heeft een betrouwbare laadpaal nodig. En daar komt de FIMIH PRO Lader om de hoek kijken.

Lees verder »
Energieverbruik verlagen
Energie besparen

In 5 stappen naar een lagere energierekening voor bedrijven

Jarenlang waren energiekosten bijzaak voor de meeste ondernemingen. Zelfs faillissementen zijn door snel stijgende energierekeningen geen zeldzaamheid meer. Verloopt jouw vaste energiecontract binnenkort, dan word je waarschijnlijk geconfronteerd met vijf tot tien keer hogere energietarieven.

Lees verder »
Een overbelast net - FIMIH Energy Solutions
Netcongestie

Netcongestie: dit moet jij als ondernemer weten

De krantenkoppen zeggen het: ons net is overbelast. Oftewel, we hebben te maken met netcongestie. Daardoor kunnen veel bedrijven geen nieuwe netcapaciteit krijgen voor groei, het opwekken van duurzame energie en het laden van elektrische auto’s.

Lees verder »
Solar carport van FIMIH
Netcongestie

Alles wat je moet weten over solar carports

Op zoek naar manieren om als bedrijf te verduurzamen? En tegelijkertijd geld te besparen? Je denkt vast eerst aan zonnepanelen op je dak maar soms lukt dat niet. In die gevallen kan een solar carport – dakjes boven je parkeerplekken met daarop zonnepanelen – een goed idee zijn.

Lees verder »