Europese Parlementsverkiezingen: De Weg Vooruit voor Duurzame Mobiliteit

De recente Europese Parlementsverkiezingen hebben een verschuiving naar rechts laten zien. Toch blijft er een overweldigende steun voor de Green Deal. Dit betekent dat de ingezette trend naar duurzaamheid waarschijnlijk zal doorgaan. Wat betekent dit voor de mobiele sector?

Uitfaseren van Auto’s met Verbrandingsmotoren

Vanaf 2035 mogen er geen auto’s met verbrandingsmotoren meer verkocht worden in de EU. Dit opent de weg voor elektrische auto’s en mogelijk ook waterstof- en e-fuel-auto’s, mits deze markten zich verder ontwikkelen.

Daling in Productie van Benzine- en Dieselauto’s

Fabrikanten zijn al bezig minder benzine- en dieselauto’s te produceren door strengere regelgeving. Nieuwe regels zoals emissievrije zones maken het ook minder aantrekkelijk om deze auto’s aan te schaffen.

Deze ontwikkelingen onderstrepen de inzet van de EU om duurzame mobiliteit te bevorderen en ons klimaat te beschermen. Het zal steeds aantrekkelijker worden om een elektrische auto te kopen. Wat zijn jouw gedachten over de toekomst van de auto-industrie?

FIMIH Energy Solutions ontwikkelt, realiseert en beheert toekomstbestendige laadinfrastructuur op maat voor elke situatie. Bent u verhuurder of beheerder en wilt u grip op uw laadinfrastructuur? Bent u huurder en wilt u dat uw verhuurder grip krijgt op de laadinfrastructuur? Neem contact op: sales@fimih.com / 075 207 3019. Informeer ook naar financieringsmogelijkheden.

Contact opnemen: