Over FIMIH

De wereld leuk en bewoonbaar houden, willen we dat niet allemaal? Wij, team FIMIH, zijn daarom super gemotiveerd om de energietransitie waar te maken. Voor onszelf, en voor al het andere leven dat nu en in de toekomst op deze planeet rondwandelt. Daarom zeiden Ruud en Bastiaan tegen elkaar: f*ck it, make it happen. Die energietransitie. Dus dat zijn we gaan doen.

We willen zoveel mogelijk partijen de kans geven om mee te doen. Of het nou is om onze wereld bewoonbaar te houden, of omdat het simpelweg financieel een goed idee is.

Wij zetten ons lef, onze drive, onze innovatiekracht en ons ondernemerschap in om slimme, duurzame laadoplossingen te bieden, die passen in de wereld van vandaag en van morgen. Een wereld van duurzame mobiliteit. Stap je in.

Wat we doen

Wij weten voor iedere unieke situatie de meest optimale en slimme laadoplossing te ontwikkelen. Daar zijn we goed in, al zeggen we het zelf, omdat we meer dan 10 jaar ervaring hebben in elektrisch laden en in de exploitatie van duurzame energieprojecten.

Met deze kennis, maar bovenal met onze intrinsieke motivatie om altijd het beste van het beste te leveren (en in de tussentijd bij voorkeur ook nog wat lol te maken), voorzien wij iedere sector van de perfecte combinatie van laden, zelf opwekken en opslaan.

Voor wie?

Voor iedereen! Omdat wij maatwerk bieden, ontwerpen wij voor iedere sector de beste maatoplossing.
Voor jou, je werknemers én je bezoekers. We geven een aantal voorbeelden:

Bel mij terug

Ruud Kos en Bastiaan de Boer kleur