Over FIMIH

FIMIH staat voor Fix It Make It Happen. Dat is onze mindset. Het maakt niet uit tegen welke uitdagingen we aanlopen: we fixen het. Geen uitzonderingen. Met een getalenteerd team en een goede dosis werkplezier, ervoor zorgen dat zakelijk Nederland maximaal kan beschikken over duurzame energie en zo efficiënt en groen mogelijk kan laden.

We leveren en installeren laadpalen, zonnepanelen en batterijen, allemaal slim aangestuurd vanuit één energiemanagementsysteem. Na realisatie blijven we jouw partner voor een blijvend optimale werking van jouw systeem.

Verder praten?

Laat hier je gegevens achter, dan bellen wij je terug. Heb je al een beeld van jouw wensen? Vertel ons wat meer, dan kunnen wij alvast nadenken over een slimme oplossing voor jou.

Wat we doen

Wij weten voor iedere unieke situatie de meest optimale en slimme laadoplossing te ontwikkelen. Daar zijn we goed in, al zeggen we het zelf, omdat we meer dan 10 jaar ervaring hebben in elektrisch laden en in de exploitatie van duurzame energieprojecten.

Met deze kennis, maar bovenal met onze intrinsieke motivatie om altijd het beste van het beste te leveren (en in de tussentijd bij voorkeur ook nog wat lol te maken), voorzien wij iedere sector van de perfecte combinatie van laden, zelf opwekken en opslaan.

Voor wie?

Voor iedereen! Omdat wij maatwerk bieden, ontwerpen wij voor iedere sector de beste maatoplossing.
Voor jou, je werknemers én je bezoekers. We geven een aantal voorbeelden:

Bel mij terug

Myrte Photography